Medlemsfordeler

Klikk her for å lese annonsen

Nyheter

31.10.2017: Ny medlemsfordel : Her er PRE

Her er PRE! Trygghet, sikkerhet, kontroll samlet i ett kort. I samarbeid med DNB har vi utviklet et nytt kort – YS PRE – med gode betingelser på sparing og kreditt.

25.08.2017: STAFO MED NY APP OG TILLITSVALGTHÅNDBOK

STAFO har fått utviklet en tillitsvalgthåndbok som er tilpasset APP formatet til Compendia. Via nettsiden vår trykker man fanen ”For medlemmer” og deretter ”Medlemssiden”. Logg så inn. Til venstre i menyen finner man informasjon om Compendia APP og tillitsvalgthåndboka – av veiledningen (Android og iPhone/iPad) fremkommer det hvordan man logger på APP første gang. Dette er et veldig nyttig verktøy, både for tillitsvalgte og medlemmer, som man nå kan ha lett tilgjengelig ”i lomma”, via mobiltlf. NB. I tillitsvalgthåndboka er det faner øverst for å velge Compendia Personal og Stat. Man finner også linker til ”Ny Compendia Personal og Stat” – disse linkene er foreløpig ”Betaversjoner”, så vi anbefaler å bruke den ordinære utgaven. Lykke til!

16.08.2017: Thon hotell forbundsavtale

Logg inn direkte på Thon hotellavtalen med ny link

Spar penger hos tannlegen med YS

02.06.2017: Spar penger hos tannlegen med YS

Norsk Tannhelseforsikring dekker tannbehandlingen din – til YS-pris.

Samarbeidsavtale mellom Stafo og Parat

18.05.2017: Samarbeidsavtale mellom Stafo og Parat

Tirsdag signerte Stafo-leder Erlend Aasbø og Parat leder Hans-Erik Skjæggerud en samarbeidsavtale som dekker kurs, tarifforhandlinger, juridiske tjenester og aktiviteter knyttet til medlemsverving.

02.05.2017: Enighet i lønnsoppgjøret i staten

Staten og YS Stat ble natt til lørdag enige i årets lønnsoppgjør. – Vi er fornøyd med at vi fått gjennomslag for en løsning som både gir et sentralt tillegg til alle og en pott til lokale forhandlinger, sier Pål N. Arnesen, leder i YS Stat.

27.04.2017: Partene i tarifforhandlingen i kommunalsektor kom i dag til enighet i årets oppgjør.

Resultatet for ansatte i kommunene er med en ramme på 2,4 prosent i tråd med resultatet i frontfaget.

06.04.2017: Spekter og YS Spekter: Enighet i de innledende forhandlingene

Tirsdag kom YS Spekter og Spekter til enighet i de innledende forhandlingene. – Vi er fornøyd med resultatet så langt. Dette tilsvarer det partene ble enige om i frontfaget, sier Lizzie Ruud Thorkildsen, leder for YS Spekter.

27.03.2017: STAFO Etatsforeningen - ny medlemsorganisasjon i STAFO

STAFO Etatsforeningen - ny medlemsorganisasjon i STAFO Den 21. mars 2017 ble STAFO Etatsforeningen tatt opp som ny medlemsorganisasjon i STAFO. STAFO Etatsforeningen er en nystartet forening som organiserer personell innen deler av forsvarssektoren.