Medlemsfordeler

Klikk her for å lese annonsen

For medlemmer

23.05.2014

Nyttig informasjon for STAFOs tillitsvalgte og øvrige medlemmer

En av STAFOs viktigste ressurser er tillitsvalgte. STAFO jobber derfor kontinuerlig med at tillitsvalgte skal være og føle seg kompetente i denne rollen.

På denne siden finner du blant annet linker til relevant lov- og avtaleverk, oversikt over STAFOs kurs, tilgang til verktøyet Compendia og STAFOs tillitsvalgthåndbok. Også protokoller fra Representantskapsmøter og Sentralstyremøter finner du her.  

Ikke bare tillitsvalgte, men også medlemmer som ønsker å erverve seg mer kunnskap om arbeidslivets spilleregler og STAFO som sådan, er velkomne til å gjøre seg kjent på denne siden.

Øverst i menyen til venstre finnes lenken til en side der vi samler informasjon om den organisasjonsprosessen STAFO er inne i nå. 

Nyheten i STAFO høsten 2014 er et videokurs i rekruttering. Vi anbefaler alle til å gå gjennom kurset og få nyttig læring i hvordan rekruttere nye og gamle kolleger inn i foreningsfellesskapet. Du kan gjennomgå kurset kapittel for kapittel og ta pauser når du ønsker. For å komme videre til neste kapittel må du svare på en quiz. 

Du må logge deg inn på siden med brukernavn og passord. Dersom du ikke har brukernavn og passord, sender du en e-post til post@stafo.no og ber om dette.  

Skriv ut
Send som e-post
Del på FaceBook